Medlemskap

Vill du bli en del av vår förening? Bli medlem!

Karelias medlemmar erbjuds sporadiska specialerbjudanden i Karelia och får två till tre gånger per år ett nyhetsbrev om verksamheten. Som medlem kan du delta i vår- och höstmöten, och du har möjligheten att arbeta som talkoarbetare hos oss som evenemangsvärd eller i baren.

Medlemskap för föreningar och kulturaktörer
Företag, föreningar och andra organisationer som antar Karelias syfte kan även bli medlemmar. Karelias syfte är att främja och utveckla all form av scenisk verksamhet och verka för att tillfredsställa konsert- och teaterbehovet i Ekenäs och i dess närmaste omgivning. Vi samarbetar gärna med våra medlemmar inom ramen för vår egen verksamhet och erbjuder rabatterad hyra i våra utrymmen. Därtill får Karelias foajé användas kostnadsfritt för arbetsmöten á 3 timmar två-tre gånger per år. Företag, föreningar och andra organisationer som är medlemmar har möjligheten att välja en representant som deltar i vår- och höstmöte.

Medlemsavgifter år 2023
20 € | personmedlemmar
50 € | föreningar och kulturaktörer

På denna sida kan du ansöka om medlemskap – vi bekräftar ditt medlemskap därefter med ett e-post. Ett medlemskap kan sägas upp skriftligen per e-post.

Ifall du vill stöda vår verksamhet på annat sätt är det möjligt genom till exempel samarbete eller sponsorering!

Privatpersoner: Fyll i detta formulär för att bli medlem.
Föreningar och kulturaktörer: Fyll i detta formulär för att bli medlem.