Jäsenyys

Haluatko liittyä yhdistyksemme jäseneksi? Liity jäseneksi!

Karelian jäsenille tarjotaan erikoistarjouksia Kareliassa ja toimitetaan uutiskirje toiminnasta kaksi-kolme kertaa vuodessa. Jäsenenä voit osallistua kevät- ja syyskokouksiin. Jäsenille tarjotaan myös mahdollisuus toimia vapaaehtoistyöntekijänä kulttuuritapahtumiemme aikana esimerkiksi baarissa.

Jäsenyys yhdistyksille ja kulttuuritahoille
Jäseniksi voivat liittyä myös yritykset, yhdistykset ja muut järjestöt. Karelian tehtävä on edistää ja kehittää kaikenlaista näyttämötoimintaa ja työstää Tammisaaren ja sen lähiympäristön konsertti- ja teatteritarpeiden tyydyttämistä. Teemme mielellämme yhteistyötä jäsentemme kanssa ja kehitämme yhteisiä toimintamalleja oman toimintamme puitteissa. Tämän lisäksi jäsenet saavat käyttää lämpiötä ilmaiseksi työkokouksiin 2-3 kertaa vuodessa, sekä alennetun hinnan tilojemme vuokriin. Jäseninä olevilla yrityksillä, yhdistyksillä ja muilla yhteisöillä on mahdollisuus valita edustaja, joka osallistuu kevät- ja syyskokouksiin.

Jäsenmaksut vuonna 2023
20 € | henkilöjäsenet
50 € | yhdistykset ja kulttuuritahot

Tällä sivulla voit hakea jäsenyyttä - vahvistamme jäsenyytesi tämän jälkeen sähköpostitse. Jäsenyyden voi irtisanoa kirjallisesti sähköpostitse.

Mikäli haluat tukea toimintaamme muilla tavoin, voit toteutuu tämä helposti yhteistyön tai sponsoroinnin kautta!

Henkilöjäsenet: Täytä tämän lomake
Yhdistykset ja kulttuuritahot: täytä tämän lomake