Tilat

Karelia sijaitsee vanhassa 30-luvulta olevassa rakennuksessa, joka on aikasemmin ollut elokuvateatteri. Karelian tilat soveltuvat kulttuuritapahtumille, näyttelyille, koulutustilaisuuksiin ja kokouksiin.

Vuokraamme tilojamme vuokralaisille ja tarjoamme erilaisia palveluita, kuten markkinointia, näyttämötekniikkaa, lipunmyyntiä ja henkilökuntaa tapahtumiin. Lämpiössämme on baari, joka mahdollistaa kahvilatoiminnan ja alkoholitarjoilun.

Teknikko palkataan tarpeen mukaan, vaihtoehtoisesti vuokralainen voi vastata tekniikasta itse teknisen läpikäynnin jälkeen. Karelian tiloja varatessa keskustelemme ja suunnittelemme myös tekniikan, äänen ja valaistuksen tarpeet. Vuokraaja on itse vastuussa kaikista luvista ja maksuista, kuten Teosto.

Mikäli haluat lisätietoja meidän hinnoista, palveluista ja tekniikasta otathan meihin yhteyttä.

Lisätiedot ja tilakysymykset: [email protected]
Esteettömyys

Esteettömyys ja monimuotoisuus toimivat rakennuksessa monella eri tapaa, samalla kun vanhassa rakennuksessa on fyysisiä haasteita.

• Henkilökuntamme puhuu ruotsia, suomea ja englantia.
• Karelian pääsisäänkäyntiin on neljä rappusta. Pyörätuolilla pääset sisään siirrettävien liuskojen, tai taksin nostimen avulla. Lisätietoa, tai apua paikan päällä tarvitsessasi, otathan asiassa meihin yhteyttä etukäteen. Henkilökunta auttaa ottamaan esiin siirrettävät liuskat.
• Salissamme on muutama pyörätuolille ja permobilille sopiva paikka. Ota yhteyttä lipunmyyntiimme varataksesi tällaisen paikan, joka sijaitsee salin viimeisellä rivillä.
• Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita.
• Asennamme tiloihimme induktiosilmukan 2023.
• Lämpiössämme on kolme sukupuolineutraalia WC-tilaa. Yksi näistä on suuri ja sijaitsee kahden rappusen päässä. Ovelle voidaan henkilökunnan avustuksella asettaa siirrettävät liuskat.
• Lipunmyyntipisteestämme löytyy kommunikointiapuvälineitä, niistä enemmän tässä.
• Tarjoamme myös kuvailutulkkausta, viittomakielistä tulkkausta ja kirjoitustulkkausta tarpeen ja resurssejemme mukaan.

Otathan meihin yhteyttä esteettömyyskysymyksissä ja mikäli tarvitset henkilökunnan apua kulttuuritalollemme saapuessasi.
Sali

Karelian näyttämö on kooltaan 5x10 metriä ja salissa on 217 istumapaikkaa. Näistä 8 paikkaa sijaitsee taaimmaisella rivillä ja ovat muutettavissa sopiviksi pyörätuolille ja permobilille. Näyttämö voidaan muuttaa kokoon 6x10 metriä, jolloin salissa on 13 paikkaa vähemmän.

Kun vuokraat salin sisältyy siihen näyttämön käyttö, backstage, lämpiö, sekä perustekniikka. Kulttuuritalon anniskelulupa kattaa ainoastaan lämpiön.
Foajén 

Lämpiömme, joka on 70m2 suuri ja 2,90m korkeus kaattoon, sopii esim. pop-up kaupoiksi, pienemmille, intiimeille konserteille, tai keskustelutilaisuuksiin. Käytössäsi on maksutta astiasto, pöytiä ja tuoleja n. 25:lle hengelle, kun vuokraat lämpiön. Salin, näyttämön tai backstagen käyttö eivät kuulu lämpiön vuokraan. Lämpiössä on baari, pieni keittiö ja jääkaappi. Tilassa on vuoden mittaan erilaisia taidenäyttelyitä.

• Alkoholitarjoilu on lämpiössä mahdollista Suomen alkoholilainsäädännön ja kulttuuritalon anniskeluluvan puitteissa. Alkoholia ei saa tarjoilla, tai tuoda tilaan ulkopuolisten toimesta.