TAIDEBINGO

Marraskuun lopussa juhlimme jälleen kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää 20.11.2024. Lapsen oikeuksien päivän viettäminen auttaa lisäämään tietoisuutta lasten oikeuksista ja niiden tärkeydestä kaikkialla maailmassa. Eri puolilla Suomea lastenkulttuuritoimijat järjestävät lapsille suunnattuja aktiviteetteja sekä tapahtumia ja tuovat heidän äänensä kuuluviin Lapsen oikeuksien viikon aikana 18.11.--24.11.2024.

Raaseporissa järjestetään teemaviikko, joka on omistettu lasten luovuudelle ja hyvinvoinnille. Taidebingo-teemaviikko kestää seitsemän päivää ja sen aiheena on jokaisen oikeus oppia. Jokaisena viikonpäivänä on mahdollisuus osallistua esitykseen tai oppia luovan taidon ja vapauttaa oma luovuutensa. Juhlimme yhdessä Lapsen oikeuksien viikkoa Raaseporissa, sillä kaikilla lapsilla on oikeus taiteeseen ja kulttuuriin.

Lapsen oikeuksien viikolla tarjotaan monipuolinen ohjelma lapsille, nuorille ja perheille, mukaan lukien käsityö, kuvataide, tanssi, arkkitehtuuri, kirjallisuus, elokuva, musiikki, sirkus, teatteri ja ohjelmaa kaikille aisteille.

Kuva: Lastenkulttuuriverkosto 2024, joka järjestää taidebingon. Valokuvaaja: Kjell Svenskberg.