Bandklubben Rockin ́ Karelia

Intresserad av musik? Kom med och testa spela i band!

Medlemmar ur bandklubben Rockin' Karelia uppträder på Karelias scen.

Bändiklubi Rockin' Karelian jäsenet esiintyvät Karelian näyttämöllä.

I bandklubben ges elever i årskurs 5-9 möjligheten att spela i band på olika instrument. I kulturhuset finns gitarrer (både el och akustiska), el-piano, trummor, bas och slagverk som får användas fritt av alla. Instrumenten finns färdigt på Karelia och Ekenäs Ungdomsgård, men man kan också ta med egna. Bandklubben dras av musiker Richard Söderlund.

Utöver detta arrangeras ett studiebesök under höstterminen till Lärkkulla Music, som är en del av Lärkkulla Folkakademi i Karis. På vårterminen arrangeras en konsert där alla bandklubbens deltagare får uppträda framför publik med den musik de övat under läsåret.

Undervisning sker på måndagkvällar. I varje grupp ryms 10 deltagare.

· Grupp 1 kl. 17-18
· Grupp 2 kl. 18:15-19:15

Terminsavgiften är 65€. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att delta. Anmälan för höstterminen görs via detta formulär.

Bandklubben Rockin´Karelia startade i januari 2022 på Kulturhuset Karelia och är ett samarbete mellan Kulturhuset Karelia och Lärkkulla Music. Då bandklubben börjades planerades innehållet av Richard Söderlund och Kristoffer Holmberg, programansvarig på Lärkkulla Music.